Програмистите на Плюс-Минус-а още ли не са си оправили онзи проблем дето не можеш да назначиш и освободиш едно и също лице няколко пъти и да ползваш съществуващата база, а трябва да правиш разни тъпи врътки, като например да му пишеш всеки следващ път името с разбъркани (главни и малки) букви?

Аз ползвам Омекс-2000, малко е тромава, но не е лоша.
Дава възможност да направиш самостоятелно голяма част от настройките така, както ти е удобно, вкл. разнообразни графици за СИРВ или асортимент на продукция.
Част от справките излизат в отвратителен външен вид и е по-добре да си ги правиш отделно, ползвайки само данните от програмата.

Успех и късмет!

Аз оставам на Плюс Минус. Разгледах много програми, за да се убедя, че тази наистина е много добра. Новата версия наистина е на европейско ниво. Използвала съм и чуждестранен, европейски софтуер. Като си спомня на  какви цени и с какви срокове там се изпълняваха индивидуални доработки... Мога да кажа, че Плюс Минус е много модерен софтуер и дава възможност сам да си правиш настройки на документи.
А как в Омекс се използва един и същ картон за лице, което многократно с прекъсване в стажа и при различни трудови условия - работно време, заплата и др.  В смисъл нищо ли не се променя от веднъж създадените данни за лицето?